Ben jij op zoek naar een Personal trainer in Alkmaar?

Heb je een drukke baan, wil je meer sporten (en weet je dat je fitter en gezonder kan leven) maar lukt het vaak niet om na een drukke dag ‘s avonds ook nog een uur te gaan sporten?

Van mijn klanten hoor ik vaak dat ze af en toe een, wat ik noem, een ‘sportopleving’ hebben. Je gaat een stuk hardlopen of naar de sportschool maar er is geen regelmaat en je bent helemaal aangewezen op je eigen zelf-discipline. Om je daarna weer schuldig te voelen dat je niet hebt gesport.

Een persoonlijke klik, motivatie en committent zijn voor mij belangrijke voorwaarden voor onze samenwerking. Mijn personal training is voor actie-nemers. Als jij alles geeft, geef ik ook alles.

Dat is voor mij de basis om toe te werken naar een gezonder en fitter leven. Ook op de lange termijn.

Om te bepalen of we die persoonlijke klik kunnen ervaren, nodig ik je uit in mijn sportstudio in hartje Alkmaar. Na een korte rondleiding bespreken we jouw doelstelling en stellen we een plan op. Ik heb hieronder een aantal foto’s geplaatst zodat je een beeld krijgt van de studio.

Zoals je kan zien, heb ik een veilige omgeving gecreëerd waarin we gaan werken aan je doelstelling.

Ik daag je alvast uit om na te denken over jouw doelstelling. Wil je afvallen? Of gewoon meer energie en een gezonder lijf?

Wat mensen over ons zeggen
Boek direct een gratis vrijblijvende kennismaking

Tarieven