Ben je onlangs bevallen of ben je op dit moment zwanger? Gefeliciteerd met dit grote wonder!
Waarschijnlijk kun je niet wachten om weer in vorm te komen. Wij willen jou daar graag bij helpen!

Een zwangerschap en bevalling vraagt veel van je lichaam. En Juist in deze tijd waarin je intensief bezig bent met de verzorging van je baby, is het heel belangrijk om zelf in balans te zijn. Zowel lichaam als geest. Sporten kan je hier goed bij helpen. Het is daarbij erg belangrijk om het sporten onder begeleiding rustig op te bouwen.

Wanneer kun je gaan sporten?
Normaal gesproken kun je na een natuurlijke bevalling zonder complicaties na zo’n 6 weken beginnen met sporten. Bij een keizersnede duurt dit meestal 8 tot 10 weken. Mocht je nu zwanger zijn kun je prima trainen, het is zelfs beter voor jou en je kindje om te trainen. Wel moet dit verantwoord zijn uiteraard, informeer gerust bij ons en wij kijken wat bij jou past. Bij het opbouwen van het sporten is het belangrijk dat je naar je lichaam luistert. Hoe zwaarder de bevalling was, hoe langer het herstel duurt. Houd rekening met je lijf en gun het de tijd om te herstellen.
Omdat iedere bevalling anders is en je lichaam kwetsbaar is, is het erg belangrijk om onder begeleiding te gaan sporten. Je kunt op deze manier gecontroleerd en effectief werken aan je herstel en persoonlijke doelen. Wij zijn gespecialiseerd in dit herstel en kunnen jou daarom op te juiste manier begeleiden.

De voordelen van Personal Training

– Training afgestemd op persoonlijk niveau.
– Meest effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt
– Je hebt je oude figuur sneller terug
– Met een personal trainer heb je een stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert.
– Door deze intensieve manier van sporten maak je veel endorfine aan (gelukshormoon).
– Tijd voor jezelf!

Hoe gaan wij te werk?

– Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn en wat jouw situatie is.
– Vervolgens plannen we een nulmeting in: Analyse lichaam en Fittest. (indien gewenst)
– Eerste training(en) starten we met een training van 30 minuten.
– We evalueren continue om de voortgang te bewaken.
– Doel behaald en behouden!

Wil je op gecontroleerde wijze weer fit worden? 

Boek direct een gratis vrijblijvende kennismaking
Zwangerschap sporten Bodyworkout

Ervaringen

Na mijn zwangerschap was ik er aan toe om weer fit en strak in mijn vel te zitten. Wouter houdt tijdens de trainingen heel scherp in de gaten wat ik aan kan, daagt mij uit om mijn grenzen te verleggen maar wel gecontroleerd en zorgt dat ik met heel veel plezier train.

Eva

6 maanden na de geboorte van mijn eerste kindje ben ik bij Wouter gaan sporten om weer back in shape te komen. Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven. Geweldige resultaten geboekt door 1x per week 1 uur heel gericht te trainen onder begeleiding van een professional. Het is onderdeel van mijn leven geworden en zou het nooit meer anders willen. Nu ben ik zwanger van de tweede en train ik nog steeds bij Wouter. Wouter heeft verstand van zwangerschappen en het herstel daarvan en past zijn de trainingen hier naadloos op aan. Klant tevredenheid staat heel hoog in het vaandel en dat merk je aan alles. Of je nu een beetje fit, helemaal niet fit of heel fit bent je zult sneller je doelen bereiken door te trainen bij Bodyworkout Alkmaar.

Nelleke

Boek direct een gratis intakegesprek

Hulp bij afvallen in Alkmaar